in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Activision briše snimke koje prikazuju novu Warzone mapu

Dijelove potencijalne nove Warzone mape

Prikaz nove mape u Warzone najprije je iscurio na Twitteru, a pokazuje neke prepoznatljive lokacije Verdanska u ruhu 80-ih godina, kao i neke nove viđene u Cold War kampanji.

Prethodni dani bili su vrlo bučni za Call of Duty igre, a danas nastavljamo u istom ritmu. Na Twitteru je iscurio video koji navodno pokazuje dijelove potencijalne nove Warzone mape, uključujući prepoznatljive lokacije u Verdansku ali i neke nove koje su viđene u Black Ops: Cold War kampanji. Video je ubrzo uklonjen na zahtjev Activisiona, pa je moguće da silni gigabajti koje smo skidali prethodnih dana ipak skrivaju i dašak nove ere 80-ih godina, koja bi trebala zahvatiti Verdansk.

Radi se o jednominutnoj reklami u kojoj neki celebrityji helikopterom lete Verdanskom prolazeći kroz ključne lokacije koje mijenjaju trenutni izgled u onaj iz doba Hladnog rata. Tako se na snimci vidi Verdanskov stadion u izgradnji, novi (stari) akvadukt na mjestu sadašnje brane, a vidljivi su i izmijenjeni aerodrom, TV postaja i Downtown, prenosi Hcl.hr

Za oko zapinje i rudnik te veliki Duga-2 radar sličan onom iz Black Ops: Cold War kampanje.

Spominje se i 22. 4. kao mogući datum kad bismo mapu trebali vidjeti u akciji. Ovaj datum ipak se ne čini toliko uvjerljiv s obzirom da je procureni prikaz u prilično nedorađenom stanju, premda bi u to vrijeme bilo prigodno uoči početka treće sezone Warzonea i Cold Wara.

Već nekoliko tjedana kruže glasine da bi Verdansk trebao doživjeti nuklearnu katastrofu, kojom bi Activision u potpunosti zaokružio tranziciju Warzonea s Modern Warfarea na Black Ops: Cold War. S obzirom da Activision nastoji ukloniti sve procurene materijale, možda se u dogledno vrijeme ipak nešto veliko sprema za Warzone.