in ,

WTFWTF

Developer daje 1000 dolara ako vam njegova igra dosadi

Možda ste čuli za vođu studija Hazelight. To je harizmatični Joseph Phares koji je svojevremeno vikao “Je** Oskare” na The Game Awards ceremoniji.

On uvijek nađe načina da bude u centru pažnje, a to je i dokazao povodom najave izlaska svoje najnovije igre. Kao prethodne igre ovog developera, It Takes Two će biti kooperativna avantura za dva igrača.

Pošto se planirani datum izlaska, 26. mart, približava Joseph Phares zanimljivom izjavom privlači igrače da kupe It Takes Two. On garantuje da igrače očekuje samo zabava i da je nemoguće da će ikome dosaditi. On je toliko siguran u to da je za Game Informer rekao:

Mogu bukvalno dati 1000 dolara onome ko kaže da mu je igra dosadila i da ga ništa u njoj ne iznenađuje – poručio je developer.

Joseph Phares je sklon ovakvim izjavama, a vidjet ćemo da li će igra ostati u skladu sa tvrdnjama. Iz ove produkcije su iznikli naslovi A Way Out i Brothers: A Tale of Two Sons, koji su prikupili pohvalne recenzije zahvaljujući kooperativnom elementu, ali daleko od toga da se mogu smestiti među kultne.

Svakako je dobra fora koja će privući ljude da kupe igru.

It Takes Two izlazi za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S konzole.