in

Lost Soul Aside, kineski Devil May Cry/Final Fantasy hibrid, igriv na predstojećem PSX-u

Posljednjih dana pojavile su se glasine koje govore kako bismo već krajem godine, tokom PlayStation Experience 2017 ili The Game Awards 2017 događaja mogli vidjeti premijernu najavu igre Devil May Cry 5. Realno, nismo sigurni da ćemo tako brzo vidjeti najavu nove DMC igre (no, nikad se ne zna..), ali zato nas već na predstojećem PlayStation Experience 2017 eventu u igrivom obliku očekuje Lost Soul Aside, kineski hibrid Devil May Cry i Final Fantasy igara i privremena PS4 ekskluziva koja je svoj razvojni put započela kao “one man” projekt, a na kojoj sada radi kineski Ultizero Games.

Lost Soul Aside na Sonyjev PlayStation Experience 2017 event stiže u sklopu Chine Hero Project programa, koji na PlayStation platformu donosi dosad poprilično zapostavljene kineske naslove.

PlayStation Experience 2017, na kojem nas očekuje preko 100 naslova, održat će se u Anaheimu u periodu od 9. do 10. decembra, a šta nam zapravo Lost Soul Aside donosi i šta od njega možemo očekivati, saznajte u novom kratkom gameplay videu koji se nalazi ispod.