in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Malo sa stranje: Godine braka začinjene svingerajem i orgijama

Neki od ovih brakova traju decenijama, a tajna je, kako kažu, u povjerenju

Neki od ovih brakova traju decenijama, a tajna je, kako kažu, u povjerenju. I dok je treća osoba nekima u brak dovela uzbuđenje i novitete, drugima je uništila ljubavni odnos. Ovo su parovi koji uživaju u svingeraju. Ili su barem neko vrijeme uživali, prenosi Nova.rs.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Za par koji je u braku devet godina, a u vezi petnaest, dugo se šuška da imaju “dogovor” da smiju da spavaju s drugim ljudima, te da se katkad “zabavljaju” s drugim parovima.

Megan i Brajan već su imali trzavice u braku. Naime, glumica je i 2015. podnijela zahtjev za razvod koji je ipak obustavljen. Par ima troje djece – Nou (7), Bodija (5) i Džornija Rivera (2).

Inače, Foks se prije nekoliko godina požalila kako joj je teško da dobije dobre uloge jer svi misle da je, kako kaže, površna i tupava.

“Sve je to zbog izgleda. Jednom sam spomenula da me zanima neurobiologija, a komentari su bili ‘Da, baš ona zna nešto o tome’”, kaže glumica.

Anđelina Džoli i Bred Pit

Tračeve o tome da je svingerka, pokrenula je Anđelina sama kada je jednom prilikom rekla da se ona i njen bivši suprug, Bred Pit, međusobno “ne ograničavaju”, te da to što su u braku ne znači da su “prikovani” jedno za drugo.

Ipak, čini se da im ni takva sloboda u braku nije pomogla, jer je Anđelina prije dvije godine zatražila razvod od Pita, s kojim je bila u vezi od 2004, a u braku od 2014. godine, navodno zbog preljuba i njegovih problema s alkoholom. Holivudski par više nije zajedno nakon 16 godina ljubavi.

Demi Mur i Ešton Kučer

Kada su bili u braku, pisalo se da par nerijetko ima treću osobu u krevetu, i to vjerovatno ženu, jer je Demi, navodno, biseksualka. No, očito ih ni “začinjeni” seks nije spasio od razvoda koji se dogodio 2011. godine.

Vil Smit i Džejda Pinket Smit

Vil Smit je jednom rekao da “rade sve što im se čini prirodno, čak i ako je to seks s nekim drugim”, te da je s njihovom vezom sve u redu dok imaju pristanak onog drugog. Par je navodno nekoliko puta i razmjenjivao partnere s drugim parovima.

 

Američki glumac i hip-hop pjevač i njegova izaabranica, glumica, pjevačica i poslovna žena Džejda Pinket Smit imaju dvoje djece – sina Džejdena (20) i kćerku Vilov (18).

Džulija Luis Drejfus i Bred Hol

O glumačkom paru se već dugo šuška da su u otvorenom braku, i to od samih početaka. Džulija i Bred vjenčali su se 1987, a upoznali su se dok su oboje bili studenti. Tabloidi su pisali da su česti učesnici svingerskih orgija.