in

Ubisoft svoje zadovoljstvo Switch konzolom želi proširiti na više igara

S obzirom na finu prodaju koju je ostvarila otkako je lansirana na tržište, Nintendo Switch konzola privukla je pozornost brojnih gaming kompanija, između ostalog i Ubisoft.

Šef francuske izdavačke kuće poznate po Assassin’s Creed serijalu nedavno je obznanio da će njegova kompanija sljedeće godine ponuditi više igara za hibridnu konzolu iz Nintenda. Ova činjenica ne bi nas trebala nimalo čuditi ako u obzir uzmemo to da im je Switch priskrbio 19% prihoda prošlog kvartala, što je samo jedan posto manje od Xbox One konzole.

Naime, Ubisoft je svojim investitorima obznanio da je „veoma zadovoljan“ sa Switch konzolom te očekuje da će se ista prodati u lijepom broju za vrijeme praznika. To bi, naravno, bila idealna prilika da prošire potrošačku publiku na novu i uspješnu prijenosnu konzolu.

Povrh dosadašnjih igara koje čine Mario + Rabbids: Kingdom Battle, Rayman Legends i Just Dance 2017, Ubisoft za Switch priprema Just Dance 2018 te Monopoly, kao i Steep i Starlink: Battle of Atlas. Ovaj popis videoigara zasigurno nije kompletan, no na njihov plan za sljedeću godinu morat ćemo se još malo strpjeti.