in

Razer Wolverine Ultimate: Novi i moćni gaming kontroler s RGB osvjetljenjem

Iako kontroler sa Xboxa One radi odlično i na Windowsu 10 (ipak je Xbox Microsoftov), ako želite još više na svom računaru ili konzoli, novi kontroler Wolverine Ultimate iz Razera idealan je vaša ulaznica u svijet gejmerske slave.

Prema Razeru, novi kontroler prilagođava se igračkom stilu jer ima izmjenjive dijelove. Tu su dva različita D-Pada i set gljiva sa različitim oblicima i visinama. Šest posvećenih okidača i tipaka može se programirati preko Razerovog besplatnog Synapse softvera za PC, a koji će uskoro biti dostupan i u Xbox Trgovini.

Došli smo do onog danas najbitnijeg dijela. Ovaj uređaj ima RGB vrpcu koja se nalazi s gornje strane kontrolera, a podržava Razer Chroma platformu za sinkroniziranje osvjetljenja. RGB rasvjeta podržava 16,8 miliona različitih boja i razne kul efekte: Spectrum, Breathing, Wave i druge. “Razer Wolverine Ultimate prvi je kontroler za konzole koji podržava Razer Chroma SDK što omogućava razvojnim programerima da integriraju napredne svjetlosne mogućnosti u Xbox One igre, a kontrolere za konzole podignu na novu razinu imerzije” – kaže Razer.

Radi se o neobičnom proizvodu sa uklonjivim pletenim USB kablom, ima četiri posebne tipke sa donje strane M3, M4, M5 i M6 te dvije tipke među okidačima M1 i M2. Na gornjoj strani nalaze se audio kontrole za utišavanje slušalica koje možete spojiti preko 3,5 milimetarskog priključka.

Od dodatnih zanimanja ima poboljšanu responzivnost koja smanjuje latenciju između lijevog i desnog pritiska i može se namještati hod određenih tipki. Akcijske tipke su bazirane na taktilnim switchevima za bolji “klik” osjećaj (kao Cherry Mx Blue ili Razer Green).

U kutiji još dobijete gumene gripove, torbicu za nošenje i optički microUSB konektor od 3 metra.