in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Koronavirus natjerao Sony da svima podijele dvije igre potpuno besplatno

Ostanite u kući

Hrpa se igara već mogla nabaviti besplatno jer su developeri i izdavači uvidjeli ozbiljnost trenutne situacije, ali i priliku da im pandemiju iskoriste za vlastitu promociju. Međutim, to se gotovo ekskluzivno odnosilo na PC platformu, dok su se igrači na konzolama morali usrećiti s nekoliko besplatnih isprobavanja.

No, sada su i u Sonyju odlučili napraviti presedan pa pokloniti nekoliko igara svim vlasnicima PlayStation 4 konzole. Dakle, ne samo onima koji imaju pretplatu na PS Plus, nego svima.

Od četvrtka, 16. 4. pa do 6. 5., vlasnici PlayStationa 4 moći će besplatno dobiti dvije igre: Uncharted: The Nathan Drake Collection te Journey. Tehnički, to su četiri igre, s obzirom da Uncharted kolekcija ima tri naslova u paketu, no kako god okrenete – sve igre koje poklanjaju su vrhunska ostvarenja.

Doduše, ako ste u Njemačkoj, ili imate njemački PSN račun, nećete dobiti Uncharted remastere nego Knack 2. Vrijedi napomenuti da vam ove igre ostaju u trajnom vlasništvu, ali ako ih obje dodate u svoju kolekciju do 6. 5.