in

Vampyr igra će biti kompletno objavljena bez dodatnih DLC-ova

Dok nestrpljivo čekamo početak sljedeće godine za Vampyr igru iz Dontnod Entertainment studija, njen izdavač objasnio je da istu muku nećemo prolaziti čekajući na raznorazne DLC-ove jer takvih neće ni biti.

Razvojni studio koji nam je 2013. odnosno 2015. godine dočarao život jedne djevojke koja može manipulirati vremenom Life is Strange), to jest sjećanjima “Remember Me” u prvom kvartalu sljedeće godine trebao bi nas povesti na malo drugačiju pustolovinu fantasy tematike. Naime, Dontnod Entertainment vraća nas u London za vrijeme pandemije španske gripe, a čitava radnja vrti se oko vampirskog doktora Reida koji se bori ne prekršiti Hipokratovu zakletvu dok u isto vrijeme sve teže podnosi izgarajuću želju za krvlju.

S obzirom na to da je Vampyr u potpunosti solo iskustvo javlja se pitanje hoće li developer svojim igračima u jednom naletu ponuditi kompletno iskustvo ili ćemo isto doživjeti tek kroz ekspanzije. Prema riječima šefa Focus Home Interactive, izdavačke kuće koja će se pobrinuti da ovaj naslov ugleda svjetlo dana, ne trebamo očekivati nikakva proširenja jer istih neće ni biti.

– Ovo je čisto iskustvo za jednog igrača, nismo planirali nikakve DLC-ove. Ako se Vampyr pokaže uspješnim radije bismo razmišljali o njegovom nastavku. Već imamo neke ideje jer postoje toliko nevjerojatnih stvari koje možete izvući iz ovog univerzuma. –

Izdavač i developer Vampyra tvrde da će se 500 hiljada prodanih primjeraka igre pretvoriti u profit, a prodaju li milion kopija to će prozvati uspjehom.