in

LOVELOVE

Dolazi nova Crash Bandicoot igra i to od tvoraca Candy Crusha

Crash Bandicoot Mobile bit će igra endless runner tipa

Nije još službeno, ali kao da jest – Crash Bandicoot pojavit će se u novoj igri za mobilne uređaje. Oglasi su već osvanuli na Facebooku u Brazilu, a internetski su detektivi u rekordnom roku iskopali skoro sve detalje. Crash Bandicoot Mobile bit će igra endless runner tipa, ona u kojoj lik trči automatski, a igrač mora izbjegavati prepreke i skupljati određene predmete, u ovom slučaju – jabuke.

Zaplet igre ide ovako: Dr. Neo Cortex poslao je svoje zlikovce da pokore različite dimenzije, a Crash i njegova sestra Coco moraju ih zaustaviti. Kad ne izbjegava TNT kutije, igrač zato mora izgraditi bazu, uzgojiti biljke za serume te popraviti svemirsku letjelicu kako bi došao u svemir.

Dakako, kao i kod svih mobilnih igara ovoga tipa, velik će naglasak biti stavljen na mikrotransakcije pa već sada znamo da će biti kutija s posebnim i nasumičnim nagradama. To je neizbježno i zbog toga su u Activisionu za razvoj ove igre zadužili majstore koji su svoj zanat ispekli na mnogobrojnim igrama Candy Crush serijala.