in

Horizon Zero Dawn stiže na PC – preko PlayStation Now

Ranije ovoga mjeseca čule su se glasine kako bi PlayStation 4 ekskluziva Horizon Zero Dawn trebala dobiti svoje PC izdanje. Urednik portala Kotaku, Jason Schreier dodatno je potpalio tu glasinu tvrdnjom da je smatra mogućom. Iako se još ne zna hoće li Horizon zaista doći na PC, ipak se zna da će se na PC-u moći zaigrati putem streaminga.

Naime, od prvog mjeseca 2020. godine Sony će na svoju uslugu PlayStation Now lansirati još nekoliko igara, među kojima i spomenutu ekskluzivu Horizon Zero Dawn u GOTY izdanju, uz ekspanziju The Frozen Wilds, ali i Uncharted: The Lost Legacy.

S obzirom na to da je usluga dostupna i na PC-u, uz dobru internetsku vezu bit će moguće streamati Horizon na PC bez da igrači imaju PlayStation 4 konzolu.

A u slučaju da ste na PlayStationu 4, pretplatom na PS Now ne morate streamati ove igre već ih možete instalirati direktno na konzolu te im možete pristupiti sve dok vam je aktivna pretplata na PS Now. Ona trenutno iznosi 10 eura mjesečno ili 60 eura godišnje, a donosi pristup za više od 800 igara s PS4, PS3 te PS2 konzola.