in

Pojavila se navodna naslovnica za Resident Evil 3 Remake

Prilično je izgledno da će Capcom modernizirati 20 godina stari Resident Evil 3: Nemesis nakon velikog uspjeha s preradom Resident Evila 2. Resident Evil 3 jedini je dio glavnog serijala koji se trenutno ne može igrati na aktualnim konzolama.

Najavi igre već smo se nadali, ali je moguće da ona slijedi na ceremoniji Game Awardsa, istoj onoj gdje je Resident Evil 2 nominiran za igru godine.

Sada su se ipak na japanskom PlayStation Storeu pojavile i naslovnice za planirani remake i, iako je moguće da su neslužbene, izgledaju prilično uvjerljivo. Naslovnica je rađena u istom stilu kao i ona za Resident Evil 2 Remake – s fokusom na duo likova i Raccoon City u pozadini. U slučaju RE3 ti likovi su Jill Valentine i Carlos Oliveira. Jill izgleda prepoznatljivo dok je Carlos malo promijenio dizajn, ali jasno je odmah o kome se radi.

Naravno, tu je i sami Nemesis čija je pojava sada detaljnija nego prije. Jasnije se vidi njegovo raspadajuće meso, odnosno izgleda kao da je doista sastavljen na brzaka. Prema unosima koji su primijećeni na japanskom PS Storeu, igra bi uz standardno izdanje trebala imati i Z Edition. To ne čudi previše jer je i Resident Evil 2 imao Deluxe izdanje uz kojega su dolazili neki dodaci, između ostaloga i originalni soundtrack iz originalne igre.