in

U Modern Warfare stižu 1v1 i 3v3 verzije Gunfighta

Većinu prakse koju je Activision provodio na prošlim Call of Duty igrama sada je historija, pa bismo za Modern Warfare mogli reći kako je, barem zasad, primjer drugim igrama.

Besplatan sadržaj ne prestaje stizati u igru, a tako će biti sve do kraja vijeka igre, jer je obećano kako će sve mape, sva oružja i svi modeovi biti besplatni za sve vlasnike Modern Warfarea.

Oni koji žele baš tražiti kontroverzu onda mogu spomenuti Battle Pass koji će se u velikom omjeru plaćati pravim novcem, ali kako je jedan komentator ispravno zaključio, ipak se radi samo o kozmetičkom sadržaju, dok će se oružja moći otključati regularnim putem.

Sada se saznalo da u igru stižu dvije nove verzije prezabavnog Gunfight modea i to u verziji za 1 protiv 1 i 3 protiv 3 igrača. Potvrdio je to na Twitteru direktor za multiplayer komponentu igre Joe Cecot.

 

Međutim, osim potvrde na Twitteru, nažalost, još uvijek ništa nije poznato. Pa tako ni datum izlaska. Osim novih verzija Gunfighta u Modern Warfareu očekuje se i brdo novih mapa, Battle Royale, nova oružja…