in

Cross-play bi mogao doći u Overwatch

I PUBG i Fortnite imaju podršku za cross-play, odnosno među-platformsko igranje, a imat će je i Call of Duty: Modern Warfare koji stiže ovaj mjesec. Samo je Overwatch izgleda nema. A dosta je to popularan naslov. Mnogi smatraju da bi bilo šteta da tako i ostane.

U oktobru izlazi Overwatch’s Legendary Edition za Nintendo Switch. Nakon toga bit će prisutan na svim aktualnim platformama. A cross-play bi onda tu dobro došao – čega je bila svjesna i ekipa s Gamespota koja je o tome upitala Wesa Yanagija, glavnoga producenta naslova.

– Cross-play je nešto što bi u svakom slučaju bilo primamljivo igračima, a pošto sam i sam igrač, volio bih da se to dogodi. Istina je ipak da je implementiranje cross-playa u Overwatch znatno teže nego ljudi to očekuju ogovorio je Yanagi.

Lako se da zaključiti da, iako cross-play možda jednog dana i stigne u Overwatch, to neće biti tako skoro. Čak i sam Yanagi kaže da o tome nema nikakvih konkretnih informacija za podijeliti, što je praktički pa siguran znak da se o tome tek počelo razmišljati.