in

Nova Mafia u razvoju?

Nova Mafia je u razvoju. Barem ako je vjerovati zadnjem popisu trademarkova koji je prijavio 2K. Najnoviju licencu za Mafiu, 2K i Take -Two Interactive su prijavili američkom Uredu za patente, a prijava se odnosi na novi logo koji se dosad nije pojavljivao u Mafia igrama.

Mnogi su zaključili da se sprema nova Mafia igra, iako je za očekivati da je u poprilično ranoj fazi te da će biti dostupna tek na idućoj generaciji konzola.

Podsjećamo, developerska ekipa koja je radila na prijašnjim igrama, Hangar 13, 2018. godine bila je podijeljena u dva tima. Za jedan od timova se mislilo kako radi na Mafia IV, smještenoj u Las Vegasu u sedamdesetim godinama prošloga stoljeća, koja bi trebala biti inspirirana Scorsesovim Casinom. No, posljednje špekulacije vezane za ovaj projekt govorile su o tome da je Hangar 13 odustao od projekta kako bi radili na drugoj posve novoj igri.

Prema zadnjim informacijama iz gaming medija, Hangar 13 radi na novom IP-u i Mafia je zasada zaboravljena. No, ako se glasine i ove službene informacije pojavljuju, ostaje pitanje ko i kada radi na novoj Mafia igri. Čini se da bi to trebali biti 2K i Take-Two, no, zasada nema tačnih i službenih informacija da je rad na igri službeno počeo, niti ko radi na njoj i za koje platforme.