in

Osvetnički pohod The Last Of Us kreće 21. februara 2020.

Datum izlaska velike PS4 ekskluzive The Last of Us Part II je 21. februar naredne godine. Protagonist prethodne igre je živ i, kako kaže na kraju trailera, nije mogao pustiti Ellie da u svoju osvetničku misiju ide sama.

Prema viđenom u friškom traileru, Ellie bi na početku igre mogla izgubiti svoju više nego blisku prijateljicu Dinu, a mnogi smatraju da je upravo to i okidač. Ali je moguće isto tako da je trailer namjerno sugestivan pa tjera da se pomisli na najočitiji scenarij dok je u pitanju možda nešto drugačije.

Reditelj igre Neil Druckmann poručuje kako u traileru vidimo tek vrlo mali dio, a cijela će avantura biti najduža od svih priča koju su u Naughty Dogu do sada napravili u 35 godina svoga rada.

Oni koji je naruče prije izlaska dobit će nadogradnju za šaržer pištolja u igri, kao i priručnik s dodatnim receptima za crafting. Uz standardnu verziju igre u prodaji se nalaze tri posebna izdanja: Collector’s Edition, Special Edition te Digital Deluxe Edition.

U Digital Deluxe izdanju tu je muzika iz igre, avatari, PS4 dinamična tema te digitalna knjiga s ilustracijama. Special Edition dolazi u metalnoj kutiji, uz knjigu s ilustracijama. Collector’s Edition sadrži 12-inčnu statuu Ellie, njenu narukvicu, naljepnice, pribadače te sve ostalo što i Digital Deluxe te Special Edition sadrže.

Za sve one igrače koji još nisu upoznati sa svijetom The Last of Us, dobra je vijest da će Sony u desetom mjesecu uz pretplatu na PlayStation Plus pokloniti i primjerak The Last of Us Remastereda.