in

Fanovi i teoretičari najavljuju TLOU 2 multiplayer betu

Iduće sedmice sve oči gejmera koji se interesuju za neke od veći eventa bit će upućene prema Madridu. Tamo nas očekuje Games Week 2019, na kojem će Naughty Dog nakon poprilično duge šutnje napokon pokazati novosti oko ultraiščekivane Playstation ekskluzive The Last of Us 2. Gordan je već nabrojao šta nas se eventualno očekuje tamo.

Ranije ovoga mjeseca, Naughty Dog je najavio posebni The Last of Us Part II event, koji će se održati 24. septembra. Na njemu ćemo vjerojatno vidjeti novi prikaz ove PS4 ekskluzive, a nadamo se i mogućem otkrivanju datuma izlaska. Kako stvari stoje, izgleda da ćemo ubrzo nakon pomenutog eventa još jednom imati priliku da vidimo Naughty Dogov nadolazeći hit.

Naime, pojavile su se informacije koje govore da će The Last of Us Part II biti prisutan na nadolazećem Madrid Games Week 2019 eventu, koji će se održati u periodu od 3. do 6. oktobra. Sony će u Madridu imati prilično veliki štand, na kojem će biti prisutne igrive inače naslova kao što su MediEvil, Nioh 2, Final Fantasy VII Remake, Iron Man VR i Predator: Hunting Ground. Hoće li i The Last of Us Part II biti igriv?

Fanovi i teoretičari su tako došli do zaključka da nas nakon svega čeka i multiplayer beta. Na čemu konkretno baziraju ovu “najavu” nikome nije jasno, osim da je to nekako logično u današnjem razvoju videoigara. Naravno, ako se ovo zaista i dogodi, postoji realna šansa da dobijemo i definitivni datum izlaska za TLOU2, jer multiplayer bete se najčešće “događaju” vrlo blizu izlaska same igre.

Šanse za tako nešto relativno su male, pa je izglednije da ćemo vidjeti samo novi trailer, koji će  vjerojatno biti prikazan na ranije pomenutom Naughty Dogovom eventu.