in

Assasin’s Creed: Odyssey će vam omogućiti stvaranje vlastitih misija

Na E3 sajmu su najavljena dva moda za Assasin’s Creed: Odyssey. Jedan od njih je Story Creator Mode, koji će biti besplatan i već je sada u otvorenom beta testiranju. U ovom segmentu  će kreativci imati mogućnost stvaranja vlastitih questova koje će drugi igrači moći zaigrati – i to na svim dostupnim platformama.

Oni koji će graditi svoje priče u Story Creator modu će imati pristup ogromnoj selekciji alata za stvaranje questova. Moći će dodati bitne likove poput Sokrata, stvoriti više ishoda za situacije te definirati opcije za dijaloge. Za igranje ovih misija ćete morati posjedovati Assasin’s Creed Odyssey, dok će vam za njihovu kreaciju biti potrebna PC verzija igre.

Ubisoft je još otkrio Discovery Tour: Ancient Greece. U ovom će modu igrači moći hodati ulicama Atene bez pretjeranih briga kad je u pitanju gameplay. Ovaj će mod služiti kao neka vrsta  virtualnog obilaska Stare Grčke. Discovery Tour: Ancient Greece bit će besplatan svim vlasnicima Asssasin’s Creed: Odysseya, ali moći ćete ga kupiti i kao zasebnu aplikaciju, na PC-ju. (hcl.hr)