in

Imamo prve detalje o drugoj sezoni popularnog Apex Legendsa

Apex Legends se polako i sigurno uhodava u nešto redovitiji raspored izbacivanja novog sadržaja i događaja u igri. Uz nadolazeći battle pass 2 te brojna gameplay poboljšanja, u igru stiže i posebni event imena The Legendary Hunt.

S legendarnim lovom u igru stiže sistme koji će međusobno sukobljavati igrače koji kontinuirano igru završavaju unutar top 5 pozicija. Uz to, u igru naravno stižu i novi skinovi koje je moguće zaraditi u igri, ali i kupiti unutar in-game trgovine. Ima tu i ponešto sinergijskih učinaka s vlasnicima battle passa koji će dobivati duple iskustvene bodove i levele.

Što se tiče samog battle passa i druge igrine sezone, poboljšanja dolaze u obliku bržeg napredovanja i više, boljih nagrada. Tako u igru stižu posebni izazovi čije će vas uspješno izvršavanje nagraditi s više iskustvenih bodova. Sami izazovi mjenjat će se od meča do meča i trebali bi donekle začiniti uobičajenu battle royale formulu. Uz to, Respawn u igru dodaje značajno više legendarnih i kozmetičkih predmeta, ali i mogućnost da igrači lakše craftaju željene legendarne predmete.

Zasad nema govora o tačnom datumu početka druge sezone. No, Respawn, 8. 6. priprema novi livestream na kojem ćemo saznati taj, i mnoge druge informacije o nadolazećem sadržaju.