in

Pogledajte s kakvom ekipom Griezmann igra u Football Manageru

Nije tajna kako je Antoine Griezmann veliki ljubitelj Football Managera. Često je na društvenim mrežama dijelio slike kako vodi različite ekipe u igri, a to je učinio i nedavno. Trenutno vodi Arsenal, kojem je promijenio praktički cijelu ekipu.

Griezmann je u posljednje tri godine u više navrata snimljen kako igra Football Manager, a povremeno i sam podijeli taktike na svojim društvenim mrežama. 2016. za vrijeme reprezentativnih obaveza snimljen je kako vodi momčad za koju se prvotno mislilo da je Chelsea, što je potaknulo brojne špekulacije. Međutim, naknadno je potvrđeno da se radi o Lyonu. Kasnije je objavio sliku svoje taktike s Marseilleom, a sada navijače oduševio svojom postavom Arsenala.

Kao i svaki drugi FM entuzijast, Griezmann se okrenuo mladim i perspektivnim igračima. Zadržao je samo dvojicu Arsenalovih igrača, Lacazettea u vrhu napada i Sokratisa na klupi. Iza Lacazettea slijedi mladi poletni trojac Hirvnig Lozano, Joao Felix i Leon Bailey. Francuski reprezentativac nije propustio primijetiti ni sjajnu formu Ajaxa u Ligi prvaka pa im je ukrao trojicu, Matthijs de Ligt i Frenkie de Jong pronašli su mjesto u prvoj ekipi, a Ryan Gravenberch sjedi na klupi. Zadnju liniju uz De Ligta čine još Alex Telles i Chris Mepham, te sjajni branič Napolija Kevin Malcuit, koji je izrazio zadovoljstvo što ga je sunarodnjak odabrao u igri. Na vrata je postavio Jordana Pickforda.

Upravo je Pickford mnogima najslabija karika Griezmannovog Arsenala i oko njega su reakcije na društvenim mrežama bile podijeljene, dok se s ostatkom ekipe većina njegovih pratitelja slaže. Pogotovo navijači Arsenala, koji bi rado vidjeli ovakvu postavu i na pravim travnjacima.

I u Ajaxu su bili zadovoljni time što je Griezmann trojicu igrača uvrstio u svoju ekipu. “Ova ekipa je za budućnost. Dobar si trener, Griezmanne”, objavili su na službenom Twitteru.