in

LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

U San Franciscu predstavljeni Samsung Galaxy S20 i Galaxy Z Flip

Uređaji iz ove serije bit će službeno dostupni od 13. marta 2020. godine

Kao što je i najavljivano Samsung je u San Francisku predstavio Galaxy S20, svoju novu seriju premium uređaja, koja integrira naprednu 5G tehnologiju i umjetnu inteligenciju. Kao i potpuno nove mogućnosti kamere, istom prigodom prezentiran je i preklopni Galaxy Z Flip.

Na prvom mjestu se ističe i naglašava kako svaki uređaj u Galaxy S20 seriji – Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra – dolazi opremljen najnovijom 5G tehnologijom. Također, treba naglasiti kako je nova serija dobila i novu memoriju – LPDDR5 koja je prema navodima proizvođača 30 posto brža u odnosu na LPDDR4 memoriju iz prošlogodišnje serije.

Uređaji iz serije Galaxy S20 bit će službeno dostupni od 13. marta 2020. godine, a prednarudže je moguće ranije napraviti.

Kao novo lice budućnosti predstavljen je Galaxy Z Flip – preklopni telefon sa savitljivim zaslonom, čime je Samsung jasno dao do znanja kako vidi budućnost mobilnih telefona. Inače ovo je prvi Samsungov telefon sa staklenim preklopnim zaslonom koji će prema navodima proizvođača kupcima omogućiti potpuno novo korisničko iskustvo.

Temelji se na Snapdragon 855+ čipu, ima 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije. Zbog specifičnog dizajna nema mogućnost naknadnog proširenja podatkovnog prostora. Također nema ni podrške za 5G.