in

Drugo poglavlje Tides of War kampanje u Battlefield V počinje 17. januara

Kada se Battlefield V pojavio glavna mana je bilo to da pred igračima nema nešto pretjerano mnogo sadržaja što je dijelom zbog politike izdavača, Electronic Artsa, da igre obogaćuje kroz mjesece i godine pred nama.

Tako nas već u prvom mjesecu nove godine očekuje dolazak drugog poglavlja Tides of War kampanje, ali i raznih drugih modova igranja.

Drugo poglavlje nosi naziv Lighting Strikes, koje predstavlja direktni nastavak na prvi, Overture. Zajedno sa ovim igrači dobivaju i co-op mod igranja, nazvan Combined Arms, novi mod igranja, Rush se vraća u ponudu multiplejer modova, a očekuje se i nova misija u Grand Operations segmentu.

Ono što još dolazi uskoro jesu mikrotransakcije, nazvane Battlefield Currency. Na ovaj način će igrači moći da kupuju in-gejm valutu za pravi novac, dok će i dalje moći da je zarađuju kroz igranje. EA nije baš slavan po pitanju mikrotransakcija, ali se nadamo da su ovoga puta naučili lekciju, pošto je objavljeno da će za pravi novac moći da se kupuje samo kozmetika.

Lighting Strikes u Battlefield V stiže 17. januara, dok će se ostale novine pojaviti istog, ili približnog datuma.

(Play.co.rs)