in

Konačno dobre vijesti za sve vlasnike Xbox One konzole!

Za nas nekoliko vlasnika Xbox One (X) konzole i za vas par koji ćete kliknuti na članak jer vas zanima Xbox, stižu jako dobre vijesti vezane za Crackdown 3! Ako ste ikada imali Xbox 360 onda ste zasigurno isprobali ovaj barem meni odlični serijal.

Igra je pogotovo zabavna kada je igrate s prijateljima u co-op-u i osobno sam proveo stotine sati u igri. Jedan od razloga nabavke Xbox One konzole upravo je bio i Crackdown 3 koji je najavljen još sada davne 2014. godine na E3 sajmu. Od tada spomen imena Crackdown 3 postao je sinonim za probleme u razvoju igre!

Igra je najavljivana da će uz pomoć Cloud tehnologije imati do sada najrealističniji prikaz destrukcije ikada. Izgleda da se od 2014. godine taj oblak malo raspršio pa su se developeri ipak posvetili razvoju igre koristeći malo prizemnije tehnike koje su poznate svima. Konačno, idući mjesec na XO18 eventu (Microsoftova konferencija kao što je to PSX za PlayStation) Crackdown 3 će biti igriv za sve što znači da ćemo nakon godinu dana dobiti ponovno gameplay prikaz.

Posebno veseli taj podatak jer sam šef Xboxa, imenjak Phil Spencer rekao je da dok se igra ne ispegla kako treba neće je prikazivati. Očito da je Crackdown nakon 2014. godine konačno došao u fazu kada su zadovoljni grafikom i gameplayom.

Upravo najveće pritužbe igrača i jesu bile na grafički izgled igre koji je pumpan kao nikad viđen ranijih godina. XO18 događa se u mjesecu studenom, točnije 10.11. Nadamo se da neće više biti odgoda igre i da će konačno izaći u veljači 2019. jer Xboxu zaista treba igara koje su ekskluzive. Naravno, konzolaške jer igra dolazi i na PC.