in

GTA 5 roleplay je nova Twitch ludnica koja privlači milionsku publiku

Jeste li ikada čuli za GTA 5 roleplay? Radi se o modiranim serverima za GTA Online gdje morate u potpunosti igrati svoju ulogu. Kako bi uopće pristupili tim serverima, potrebno je ispuniti upitnik kojem je cilj saznati koliko ste kao igrač prikladni za taj tip gameplaya.

Prilikom ulaska u igru morate odabrati koju ulogu ćete igrati, a izbor je uistinu šarolik. Od policajaca, doktora, kriminalaca i poljoprivrednika pa sve do specifičnih i nadasve bizarnih uloga. Dakako, na serverima vlada nulta stopa tolerancije za bilo kakva odstupanja od odabrane uloge.

Potencijal GTA roleplaya prepoznali su i poznati Twitch streameri. Njihova milionska publika je tako lansirala gledanost GTA roleplaya rame uz rame s popularnim Fortniteom. Mnogi od njih su osmislili čitave glumačke (i često humoristične) scenarije na razini najgorih sapunica i serija. Jedan od tih servera imena No Pixel naročito je popularan, a ako ste oduvijek željeli one GTA trenutke gdje pokušate normalno voziti odnijeti na novu razinu, možete mu se i sami priključiti. (hcl.hr)