in

Tvorci Left 4 Deada rade na novoj kooperativnoj igri sa zombijima

Tvorci Left 4 Deada svoju publiku dugo su držali u neizvijesnosti kada je u pitanju treći nastavak te popularne franšize. Sada su ipak najavili novu igru, ali inzistiraju kako se ne radi o nastavku. Iako se radi o kooperativnoj pucačini iz prvog lica. Sa zombijima. Imena Back 4 Blood. Primjećujete sličnosti?

Turtle Rock Studio je, naravno, bio vrlo proračunat u pogledu sličnosti s njihovim prethodnim igrama. Left 4 Dead 2 na Steamu ima 150 hiljadaa recenzija i drži najvišu moguću ocjenu pa je logično da ne žele napraviti potpuni odmak. Posljednja igra u tom serijalu izašla je prije deset godina, a studio je u međuvremenu prikupio dovoljno ideja da evoluira franšizu u potpuno novom smjeru.

Tvrde kako su u Back 4 Blood implementirali hrpu novih mehanika koje će opravdati izdvajanje te igre od svega što su prethodno napravili. Uvjeravaju kako će se raditi o AAA igri koja će imati punokrvnu kampanju, kooperativni, ali i PvP mod. Kako je to danas vrlo popularan žanr, imali su i potrebu odbaciti sumnje da se radi o battle royale igri.

Igra se trenutno nalazi u vrlo ranoj fazi razvoja, pa njen datum izlaska nije poznat. Ono što znamo je da ćemo je kada izađe, moći zaigrati na na PC-u, Xboxu One i Playstationu 4. (hcl.hr)