in

Igrači su zbunjeni jer je Devil May Cry 5 cenzurirao golišavu scenu

Devil May Cry serijal često koristi motiv golotinje – i tu ne mislimo samo na ženska tijela. Novi Devil May Cry 5 nije iznimka, no nešto je u njemu igračima zapelo za oko. Naime, igra sadrži minimalno dvije scene u kojima se određeni ženski likovi pojavljuju kao od majke rođeni. I ne bi to bilo ništa čudno za DMC igre, ali su igrači otkrili kako nisu sve verzije igre u prikazu golišavih likova iste.

Ispostavilo se da je prvi slučaj gole guze cenzuriran u svim verzijama igre. To je ovaj kojega vidite na gornjoj slici. Međutim, drugi slučaj gole stražnjice nije cenzuriran u verzijama za Xbox i PCdok vam u verziji za PlayStation 4 pogled na stražnjicu zakloni odsjaj koji dođe niotkud. Da stvari budu zanimljivije, to je zapaženo samo u PS4 verziji za europsko i američko tržište, dok je verzija za Japan ostala necenzurirana.

Igrači sumnjaju da je Sony imao prste u tome te da je Capcom bio prisiljen cenzurirati igru koja je namijenjena punoljetnoj publici. Međutim, ostaje nejasno zašto je jedna stražnjica cenzurirana, a druga nije. (hcl.hr)