in

Idući Assassin’s Creed seli se u Stari Rim

Od ranije je poznato kako ove godine nećemo vidjeti novu Assassin’s Creed igru, ali su procurile prve neslužbene informacije o idućoj igri.

Zahvaljujući navodno iscurjelim informacijama, iduća Assassin’s Creed igra očekuje nas tokom 2020. godine, kada nas očekuje novi setting – upravo onaj koji smo i očekivali.

Naime, nova Assassin’s Creed igra kodnoga imena Legion u pripremi je za ovu i iduću generaciju, a njena radnja smještena je u Stari Rim, točnije pred sam kraj vladavine Marcusa Aureliusa i njegovog nasljednika Commodusa (da, upravo onog iz Gladiatora).

Baš kao i Assassin’s Creed Odyssey, i Legion bi nam trebao pružiti priliku da zaigramo s muškim i ženskim likom, Cassiusom i Luciom, potomcima likova iz prethodnih dviju igara. Iz prvih neslužbenih informacija, nije poznato koji je od navedenih dvoje likova glavni za kanon, no ono što se zna jeste da bi glavna priča znatno bliža starijem kanonu s assassinima, uz prepoznatljivu mehaniku i RPG elemente prethodnih dviju igara, što bi trebalo zadovoljiti ljubitelje i novih i starih igara.

Kada je u pitanju mapa igre, iscurjele informacije govore kako bi igra trebala biti smještena na prostor Italije te manjim dijelom Galije i Germanije.

Kao što možete vidjeti, Assassin’s Creed Legion nam iz navedenih informacija djeluje i te kako realno, no teško da ćemo o igri nešto više doznati u skorije vrijeme. (goodgame.hr)