in

I Fortnite bi uskoro mogao dobiti svoju respawn mehaniku

Trenutno se još uvijek može samo nagađati kojom putanjom će se kretati popularnost trenutno užasno igranog Apex Legendsa, no već je sad prilično je izvjesno da pred sobom imamo velikoga igrača na battle royale sceni. Ili, još bolje rečeno, velikoga konkurenta Fortniteu, koji u posljednje vrijeme tu scenu uvelike personificira.

Ovih dana Fortnite je omogućio da se do njegovog battle passa dođe bez novčane naknade, a pritisak konkurencije može se uočiti i u prijedlogu o kojemu se trenutno raspravlja u Epicu, da se u igru uvede respawn mehanika. Inače prisutna u Apex Legendsu, jasno.

Jučer su Epicovi predstavnici odgovorali na upite korisnika Reddita pa da ima rasprave o respawnu, to nam dolazi odatle. Jedan od odgovora glasio je:

Istražujemo mogućnost uvođenja respawna. Najprije želimo biti sigurni da smo uložili dovoljno vremena u razmatranje utjecaja te odluke. Očekujte novosti za vrijeme osme sezone.

Osma sezona inače počinje za četiri dana, 27. 2., a do onda, ako to još niste, možete ispuniti 20 Overtime izazova kako biste osvojili besplatni battle pass. Možete se i relaksirajuće provozati na famoznom driftboardu. Alternativno, možete igrati i Apex Legends. Ali ovo nije vijest o toj igri… (hcl.hr)