in

Resident Evil 2 sutra dobiva prvi besplatni DLC

Od sutra, 15. 2., svi vlasnici Resident Evila 2 imat će dodatni razlog za povratak na zobijima pretrpane ulice Raccoon Cityja. Naime, Capcom će za sve platforme sutra lansirati DLC zvan The Ghost Survivors koji će se moći preuzeti potpuno besplatno.

U Ghost Survivors modu pratit ćemo tri sporedna lika od kojih će svaki imati svoju “kampanju” nalik Hunkovom 4th Survivoru. Cilj njihovih misija bit će pobjeći iz grada u alternativnom scenariju jer se radi o likovima koji inače ne prežive u glavnoj priči Resident Evila 2.

Svaki od triju likova susrest će se s novom vrstom zombija. Robert Kendo tako će se suočiti s otrovnim zombijem, Katherine Warren borit će se protiv mutiranog zombija, a Umbrellin specijalac Ghost morat će poraziti zombije u oklopu.

Ove misije bit će namijenjene iskusnim igračima Resident Evila 2, ali će se moći igrati i u tzv. trening modu s dodatnim predmetima. Za razliku od 4th Survivor i Tofu modova, The Ghost Survivor će imati mogućnost da tokom igranja pokupite dodatno streljivo i preparate za liječenje.

Uz Ghost Survivor DLC sutra će također postati dostupni klasični kostimi za Leona i Claire, a pod tim se kostimima misli na doslovni izgled tih likova otprije 21 godinu. (hcl.hr)