in

Apex Legends zaigralo 25 miliona igrača/ica u sedam dana

EA trlja ruke zadovoljno, napokon imaju igru o kojoj svi pišu isključivo pozitivno. Respawnov Vince Zampella je objavio kako je u manje od sedam dana u Apex Legends povirilo i zaigralo 25 miliona igrača sa više od 2 miliona igrača istovremeno preko 3 platforme.

Uz šuškanje o dolasku Solo i Duo modova u Apex, ostaje vidjeti gdje je “plafon” koji će eventualno zaustaviti pohod legendi na Battle Royale sceni. Vince nam tako nudi obećanja da ćemo tijekom prve sezone (počinje u martu na nepoznat datum) dobiti nove stvari s kojima ćemo se zabavljati u Apexu te garantuje da će slušati savjete Apex igraće zajednice te zajedno s njima razvijati igru u budućnosti.

Mi priželjkujemo dolazak Titana, pa makar i u nekakvom periodičnom eventu.

Kada slušamo kako brojke govore, na taj način je Apex Legendsi efektivno pregazio PUBG kao konkurenta na svim platformama (barem trenutno) i jedini ispred njega se nalazi Fortnite.

Fortnite je jednostavno jedna potpuno drugačija zvijer i da će teško doći do njegovih brojki. Naravno, ukoliko smo krivo procijenili situaciju, prvi ćemo to i priznati. Vrijeme će pokazati.

(goodgame.hr)