in

Novi Crash Team Racing Nitro-Fueled gameplay trailer još jednom prikazuje sve grafičke promjene

Beenox i Activision su objavili sasvim novi gameplay trailer za nadolazeći Crash Team Racing Remake.

Novi gameplay donosi dosad najbolji uvid u vizualne promjene koje nas čekaju u remakeu ove popularne karting igre koja je izašla prije točno 20 godina. I, uistinu, puno toga izgleda sasvim novo, a samim time (nadamo se) i kvalitetnije i uzbudljivije.

Developeri su također podijelili nove informacije vezane za grafiku, kao i za gameplay Nitro-Fueleda. ”Dugo smo i puno igrali Crash Team Racing. Bilježili smo sve što možemo u igri iskoristiti, kao i što možemo sve poboljšati. Naravno, budući da je prošlo 20 godina od originala, puno aspekata izrade igara je evoluiralo pa smo htjeli igru modernizirati prema današnjim standardima. Vizualne promjene su bile najočitiji izbor, no tu je bio i online aspekt igre. Prije 20 godina, online utrkivanje nije bilo dio standarda, no sada kada kupite jednu ovakvu igru očekujete da ćete je moći igrati online”, rekao je redatelj igre Stephane Gravel.

Uz navedeni trailer, PlayStation Acess su ovoga vikenda objavili zanimljivi i puno duži gameplay video kako bi predstavili split-screen opciju za lokalni multiplayer, kao i 4K rezoluciju u igri.

(goodgame.hr)