in

Cristiano Ronaldo nije više na naslovnici FIFA 19

Iako su mnogi očekivali da će se to dogoditi ranije, Electronic Arts Sports su tek nekoliko mjeseci nakon optužbi za silovanje maknuli Cristiana Ronalda sa naslovnice.

Nova lica FIFE su ovoga puta čak njih troje, Neymar Jr., Kevin De Bruyne i Ronaldov kolega iz Juventusa Paulo Dybala. Promjena glavne zvijezde najpopularnije nogometne igre bila je neminovna još ove jeseni.

Nakon optužbe za silovanje i seksualno zlostavljanje, kao i optužbi za utaju poreza, kao i iznenađujućeg transfera u Juventus prije toga (što je donijelo igri određene probleme, ali sasvim druge prirode), EA Sports su se još tada oglasili kako će pažljivo motriti situaciju s Ronaldom i odlučiti o daljnjim koracima u bliskoj budućnosti, no sve je ubrzo stalo, pa samim time i zaboravljeno.

U ovom trenutku, čelnici igre nisu naveli zašto se ova promjena dogodila, te jesu li razlozi uopće ovi koji navodimo, no na kraju su se ipak dogodili i dobili smo nove igrače koji zastupaju boje FIFE 19.  I sami igrači su oduševljeni ovom novom promjenom, te su svoje oduševljenje podijelili na Twitteru: