in

Nintendo za ovu godinu sprema čak 12 još uvijek nenajavljenih Switch igara

Za ovu godinu već znamo da Nintendo priprema nove ekskluzive za svoju sve popularniju Switch konzolu,  no izgleda da Yoshi’s Crafted World, Luigi’s Mansion, nove Animal Crossing i Pokemon igre, Fire Emblem: Three Houses i Daemon X Machina nisu jedini naslovi koje nam Nintendo priprema.

Uz sve veći broj fanova koji su uvjereni u dolazak Bayonette 3, iz Nintendo Insidera i od strane njihove novinarke Emily Rogers dolaze informacije o tome da Nintendo planira izdati do kraja godine još 12 zasada nenajavljenih igara. Rogers također navodi kako je među njima jedna igra za Nintendo Labora, dva ili više Wii U portova te tri manja naslova koja će se pojaviti samo na eShopu. Podsjećamo, Emily Rogers je novinarka koja je na Reseteri podijelila veliki broj informacija i u prošlosti, ponajviše vezanih za Nintendo Switch konzolu, prije nego što je uopće bila najavljena.

Rogers je kasnije navela da je skoro pa sigurno da je jedna od tih igara Metroid Prime Trilogy, kao i Star Fox Racing, no ipak će biti potrebno pričekati još konkretnijih informacija da se ovih igrama možemo veseliti.

Od toga što bi nas još možda moglo čekati ove godine, ostaje nama za nagađanje. Nova Pikmin igra, Zelda ili Super Mario Maker 2? Ostaje sve sada na tome samo da razmotrimo mogućnosti i pokušamo prognozirati Nintendove poteze.

(goodgame.hr)