in

Rage 2 dobit će besplatne dodatne sadržaje, ali i one koje se plaća

Izostanak mrežne komponente u nadolazećem Rage 2 bit će jedna od većih promjena u odnosu na svojega prethodnika. Tvorci Avalanche Studios poznati su po naslovima za jednoga igrača, a niti ova post-apokaliptična pucačina neće biti izuzetak. Ono što saznali ovih dana, a da je novo, jest to da tvorci planiraju produljiti vijek trajanja Ragea 2 izdavanjem dodatnih sadržaja. Neki od tih sadržaja bit će besplatni – a neki će se plaćati.

Zanimljivo, broj i izgled tih mini ekspanzija tvorcima još uvijek nije poznat. Ne samo to, konkretnih planova o njihovoj sudbini nema. Zvuči čudno, ali objašnjenje treba tražiti u direktorovim riječima koje su dosta jasne:

“Najprije želimo vidjeti što se ljudima sviđa. Onda ćemo reagirati brzo i adekvatno” .

Što će se plaćati, a što neće – to još uvijek nije poznato. Ono što se zna jest to da ćete igrajući Rage 2 moći identificirati mjesta na kojima će odvijati događaji planiranih ekspanzija. Bit će to atraktivna i misteriozna mjesta koja privlače pozornost, a vjerojatno ćete ih moći ugledati u daljini – van granica prostora za igru. Rage 2 izlazi 14. 5. 2019.