in

Fanove Warframea čeka vrlo sadržajna 2019. godina

Warframe je besplatna mrežna multiplayer igra koju često optužuju za nedostatak sadržaja. Njen proizvođač, Digital Extremes, svjestan je da sadržajna ažuriranja moraju biti učestalija kako bi se zadržao interes igrača. To je naročito slučaj s obzirom da je Warframe igra koja nema jasno definiran end-game sadržaj koji bi ih zabavljao u nedogled.  Tako je u sklopu redovnog informiranja putem Twitcha najavljeno što sve igrači mogu očekivati u 2019. godini.

Prije svega, otkrivene su dvije nove klase, odnosno Warframea. Prvi, imena Hyldren je nalik tenku, a njegove sposobnosti su usmjerene na nanošenje štete protivnicima, ali i pomaganje saveznicima. O spososbnostima drugog Warframe-a imena Wisp nije mnogo rečeno, ali samo ime potencijalno otkriva njegovu generalnu tematiku.

Proširivanje igrine priče također će biti fokus mnogih ažuriranja. Neka od njih odnosit će se na Venerin otvoreni svijet predstavljen u velikom Fortuna ažuriranju, a druga će nastaviti priču iz Sacrifice lanca misija i uvesti nas u “novi rat” protiv Sentient rase. To će sa sobom donijeti promjene struktura pojedinih misija i izazova kao i dizajna nekih levela.

Proizvođač također planira izmijeniti sistem borbe hladnim oružjima, ali i ubaciti prošireni tutorial kako bi novim igračima olakšao snalaženje sa uistinu brojnim mehanikama igre. Konačno, najočekivaniji dodatak je svakako onaj prikazan na prošlogodišnjoj Warframe Tennocon konferenciji, kodnog imena Railjack. Radi se tu o spoju svih elemenata igre u vidu svemirskih bitaka i preuzimanja neprijateljskih brodova.

Sve navedeno obećava uistinu uzbudljivu godinu za sve ljubitelje Warframea. Iako specifični datumi izlaska ažuriranja kao ni njihova dostupnost na različitim platformama nisu spomenuti, računajte da ćemo vas o izlasku svakog većeg pravovremeno izvijestiti. (hcl.hr)