in

Sudeći po novom leaku Death Stranding bi se u prodaji mogao naći uskoro

Iako smo gotovo svakodnevno zatrpani svojevrsnim informacijama o Death Strandingu, o ovoj PS4 ekskluzivi i dalje ništa ne znamo s obzirom da se najveći dio tih informacija uglavnom odnosi na Kojiminu turneju po Evropi, tokom koje je nekolicini renomiranih razvojnih timova (Guerrilla Games, Remedy Entertainment) demonstrirao igrivu verziju navedene igre. Dobar dio tih informacija čine i glasine i leakovi koji se odnose na datum izlaska ove PS4 ekskluzive, a jedan od takvih leakova stigao nam je sinoć od strane trgovačkog lanca Best Buy, koji je kao datum izlaska Death Strandinga naveo 2019. godinu.

Kao što možete vidjeti ispod, u dućanima Best Buya već sada je napraviti pre-order Death Strandinga, a kao okvirni datum njegovog izlaska navedena je 2019. godina.

 

 

Zna li Best Buy nešto što ostali ne znaju ili se samo radi o najobičnijem placeholderu, za sada samo možemo nagađati, no činjenica je da je Death Stranding svakim danom sve bliže svom izlasku i svakako očekujemo da ćemo tokom nekoliko idućih mjeseci vidjeti njegovo potpuno razotkrivanje.

 

(GoodGame.hr)