in

The Division 2 dopustit će vam da pokradete suborce u PvP-u

The Division 2 izlazi 15.3., a kao što je to bio slučaj i s njegovim prethodnikom, PvP iskustvo bit će ponuđeno u obliku mračnih zona (Dark Zones).

Taj će mod ipak doživjeti značajnije promjene u odnosu na original pa ćemo ovaj put tako imati tri mračne zone. Tri susjedstva poslužit će kao poprište sukoba frakcija u fiktivnoj verziji Washingtona.

Posebno je zanimljivo što će se u PvP-u osim s neprijateljima biti moguće obračunati i sa suborcima. I to ne nužno oružjem. Naime, ako tako odlučite, moći ćete provaliti u kutije s potrepštinama koje ne biste trebali dirati ili za sebe prigrabiti sve zalihe oružja koje su iz aviona bačene na mapu kako bi se koristile u timske, a ne individualne svrhe. Imajte samo na umu da bi vam se na taj način mogao pripisati status „odrečenog suborca“ pa će vas bivši suborci moći vidjeti na mapi i loviti kao zečeve. Što su vaši prekršaji ozbiljniji, to postajete uočljivijima.

Oružje i predmete koje ukradete nećete moći koristiti već ćete ga morati odnijeti na posebno određenu lokaciju i pričekati da ih preuzme helikopter. Njegov pilot će vam zauzvrat dati posebno dobre i jake stvarčice, odnosno oružje, koje možete koristiti po volji.

(hcl.hr)