in

Otkriveno je kako možete izbrisati probnu verziju Fallout 76

Igrači već duže vremena imaju problema s brisanjem probne verzije Fallouta 76, a rješenje problemu otkrili su dobri ljudi s interneta.

Iz nekog razloga odlučili ste instalirati probnu verziju Fallouta 76 i to požalili? Punu verziju, naravno, niste odlučili kupiti, no u trenutku dok ste kliknuli na ikonu za brisanje bete dočekala vas je, oh ne – greška? Prije par dana pisali smo kako određeni igrači imaju problema s brisanjem probnih verzija Fallouta 76 sa svojih računala. Bethesda po tom pitanju do danas nije učinila, izgleda, ništa, osim što je na upite igrača odgovorila da ručno obrišu datoteke.

A tako se to, znamo, ne radi.

Na svu sreću, neki dobri samaritanci na internetu ipak su otkrili rješenje te odlučili podijeliti s igračima kako bezbrižno obrisati probnu verziju. To ide ovako: umjesto da najprije obrišete Fallout 76, u upravljačkoj ploči prvo obrišete Bethesdin Launcher. Tek tada brišete Fallout 76 koji vam tijekom deinstalacije više ne bi trebao izbacivati nikakvu grešku.

A nakon toga ostaje vam samo još da pročitate moj članak o tome kako nove Bethesdine igre neće biti pokretane novim pokretačem pa da onda svi skupa izvadimo vile.

Ispričajte me, malo se šalim. Ali, opet, ne u potpunosti. Doista je smiješno što proizvod koji je izdan pun grešaka ima problema već i u instalacijskom dijelu. Još otkako je Steama launcheri su tu kako bi olakšali upravljanje igrama. To da je u nekim slučajevima potrebno obrisati ili taj program ili ručno brisati datoteke jednostavno podsjeća na neke davne dane gaminga.

(HCL)