in

Pokrenuta peticija za zaustavljanje razvoja igre Diablo Immortal

Negativne reakcije na najavu mobilnu igru Diablo Immortal ne prestaju dolaziti.

Također je pokrenuta i online peticija koja je do sada prikupila više od 33 hiljade potpisa, a traži zaustavljanje razvoja same igre.

“Blizzardu više nije stalo do zajednice. Ovo je pljuvanje u lice Diablo zajednici. Potpišite peticiju da im pokažete koliko smo razočarani!”

Razlog iza tog nezadovoljstva jest taj što će Diablo Immortal stići na tržište kao ekskluziva za Android i iOS uređaje. Na meti nezadovoljstva također je i njen trailer najave koji trenutno ima 168 hiljade negativnih, a samo 12 hiljde pozitivnih ocjena od njegovih gledatelja.

Diablo Immortal je mobilna MMO akcijska RPG igra čije je vrijeme radnje smješteno između igara Diablo 2: Lord of Destruction i Diablo 3. Igra će stići sa šest likova s različitim sposobnostima, a Blizzard cilja nakon lansiranja redovno ažurirati igru s novim pričama, likovima, nagradama i raznim izazovima.

Osim što na igri radi Blizzard Entertainment, u razvoju sudjeluje i NetEase Games – kineska tvrtka koja je radila na naslovima Fantasy Westward Journey, The World i Eternal Arena.

(Gamersperspective.hr)