in

Capcom ima veoma visoka očekivanja od Devil May Cry 5 i Resident Evil 2 igara

Na krilima velikog uspjeha nekolicine ovogodišnjih hitova i sjajnih reakcija koje su njegovi nadolazeći naslovi prikupili tokom ljetnjih sajmova, Capcom ima prilično opravdano visoka očekivanja od svojih perjanica za 2019. godinu, Devil May Cry 5 i Resident Evil 2 igara.

Naime, Capcom je objavio financijske rezultate za prvu polovicu 2018. godine potvrdivši kako je ostvario priličan profit unatoč gašenju Capcom Vancouver studija. Prije svega, Capcom se pohvalio kako je prodaja njegovog digitalnog sadržaja porasla čak za 70 posto u odnosu na isti period prošle godine te da je ukupni profit za navedeni profit vrtoglavo skočio na čak 6.8 milijardi yena, odnosno za čak nevjerovatnih 97 posto.

Sukladno svemu tome, iz Capcoma su izrazili priličnu optimističnost kada su u pitanju dva velika i dugoočekivana nadolazeća naslova, Resident Evil 2 i Devil May Cry 5, koji će izaći već do kraja ove fiskalne godine.

Ovom prilikom nisu navedene neke očekivane cifre, no vjerujemo kako Capcom cilja na minimum pet milijuna prodanih primjeraka igara, pa možda čak i više, a hoće li Capcomova visoka očekivanja na kraju biti i opravdana, doznat ćemo već početkom iduće godine, budući da Resident Evil 2 izlazi 25. januara, dok će Devil May Cry 5 u prodaju stići 8. marta. Naravno, obe igre bit će dostupne u verzijama za PS4, Xbox One i PC.