in

Povodom izlaska bete Fallout 76, Bethesda uputila pismo igračima

Nakon tačno četiri mjeseca od kada smo prvi put upoznali Fallout 76, danas ćemo konačno imati prilike da po prvi put zaigramo betu za ovaj intrigantni Fallout naslov smješten u zapadnoj Virdžiniji.

Priliku da to prvi učine imaće vlasnici Xbox One konzola, dok beta za PC i PS4 igrače startuje nešto kasnije, 30. oktobra, a pristup beti ima svako ko je prednaručio igru.

Povodom starta B.E.T.A faze, kako su je stilizovano nazvali, Bethesda je uputila otvoreno pismo svim igračima i prije svega svim fanovima Fallout svijeta, u kome pričaju o tome kako je došlo do toga da se pravi Fallout 76 i šta da igrači očekuju od igre. Kako kažu, od kada postoje igrači ih znaju po ogromnim singlplejer iskustvima koja donose na stotine sati zabave i drago im je da ih zbog toga znaju, ali i također kažu da ne žele da budu poznati kao kompanija koja uvek radi iste stvari i zato se stvorio ovaj projekat.

Igračima kažu da prosto će igra biti ono što oni žele da bude, iako je u osnovi onlajn survival naslov. Ujedno, ovde i mislimo da je glavni problem koji Bethesda ima sa ovom igrom, a to je da prosto kao da ni oni sami ne znaju šta tačno žele od ovog projekta i ali i da njihovo marketing odjeljenje je uradilo poprilično loš posao da jasno komunicira i prenese fanovima šta tačno zapravo treba da se očekuje od ove igre, odnosno šta je ova igra. Nismo još probali igru, ali se stiče utisak koji mnogi imaju, a to je da je igra nekako previše prazna i nedorečena i da pokušava da uđe u neke nove vode, ali i da udovoljava starim fanovima pa se tako stvorio neki miks koji neće previše prijati svima.

U svakom slučaju, kreće beta pa ćemo krenuti i mi da igramo i sami skontamo o čemu se tu tačno radi. Bethesda pismo u cijelosti možete pročitati na ovom linku.