in

Spider-Man iduće sedmice dobiva hrpu novog sadržaja!

Nakon što su mnogi uzduž i poprijeko očistili New York od zlikovaca i platinirali Spider-Mana vrijeme je za povratak u New York. 23.10. što je idući utorak dolazi veliki Marvel’s Spider-Man: The Heist dodatak koji donosi hrpu stvari i novu priču.

The Heist je prvi DLC ili dodatak u serijalu Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps koji će nam donijeti ispretpletene priče i sasvim novi pogled na zlikovce i likove iz serijala. Nakon velike pljačke muzeja umjetnosti u igri se pojavljuje Felicia Hardy poznatija kao Black Cat.

Osim novih misija i priče, u igri ćemo dobiti potpuno novu frakciju protivnika, nove trofeje i nove izazove! Osim svega toga stižu i tri nova odijela s novim moćima.

Jedno od boljih je svakako Resilient Suit na kojem je radio slavni Marvelov dizajner Gabriele Dell’Otto. Fanovi stripa sigurno će biti sretni kada vide da dolazi i odijela iz Scarlet Spidera II te Spider-Verse stripova! The Heist je prvi DLC koji će vas koštati $9.99, a ako želite sva tri DLC-a možete kupiti čitav serijal za manje od $25!