in

Cyberpunk 2077 stiže iduće godine – kaže to veliki distributer i izdavač!

Zvučati će na prvu kao clickbait i nevažna informacija, ali zaista nije tako. Bilkom je gigantski turski distributer najvećih svjetskih giganata poput Applea ili Sonyja s više od pet hiljada trgovina diljem zemlje. Istovremeno, Bilkom je usko surađivao s CD Projekt Redom na izdavanju igre u Turskoj, dok je na internetu moguće pronaći čak i neke njihove zajedničke intervjue.

Sad kad smo ustanovili legitimitet izvora i povezanost s developerom Witcher igara i nadolazećeg Cyberpunka 2077 možemo nastaviti dalje. Naime, isti taj gigant Bilkon na Twitteru je objavio službeno sročen post gdje kažu kako Cyberpunk 2077 stiže iduće godine.

Post je ubrzo potom obrisan, a mi svakako možemo zamisliti scenarij u kojem je netko od direktora kompanije u privatnom razgovoru s nekim iz marketinga podijelio ovu informaciju, a ovaj, prokleti ne-gamer, ne znajući njezinu bitnost i tajnovitost podijelio sa svima.

S druge strane, iako smo nedavno imali prilike uživati u prilično ispeglanom 40-minutnom gameplayju, glas razuma nam kaže kako možda ipak nije realno očekivati igru tako skoro. Možda ipak zvuči realno…