in

Spider-Man je tek početak, kaže Marvel!

Nevjerojatan uspjeh Spider-Mana naravno da nije prošao ispod radara ljudima iz Marvela. U samo 3 dana prodao se u preko 3,3 miliona primjeraka čime je srušio sve rekorde prodaje PlayStation ekskluziva.

Lete pare u Insomniacu, Sonyju i Marvelu. I baš simbolična je izjava šefova iz Marvela koji misle da je Spider-Man u svijetu igara ono što je bio Iroman u svijetu filma. Naravno, znate da je prvi Iroman doslovno otvorio vrata za sve filmove koje danas gledamo u kinima, a dolaze iz Marvel svijeta.

Sve prije Ironmana nije prolazilo dobro, a danas su filmovi iz Marvelovog univerzuma jedni od najgledanijih uopće. Upravo zato je bitan uspjeh Spider-Mana. Baš kao Ironman, Spider-Man će “utabati” put mnogim igrama koje ćemo tek vidjeti i dobiti. Zamislite samo koliki je to ogroman potencijal. Od samog Ironmana, Thora do Čuvara Galaksije. Zaista bezbroj mogućnosti i univerzuma za povezati u svijet igara.

Marvel je zadovoljan, a to znači da samo čekaju iduću ponudu na stolu. Možda od Sonyja, možda od Microsofta ili tko zna od koga. Vjerujemo da je Spider-Man zaista započeo novu eru Marvela u svijetu igara.