in

Milla Jovovich bit će zvijezda Monster Hunter filma

Filmska adaptacija videoigre Monster Hunter počet će se snimati u devetom mjesecu ove godine, a jednu od glavnih uloga u njemu će imati glumica Milla Jovovich.

Još prije nego je filmski serijal Resident Evil dopuzao do svoje konačne završnice, znalo se kako je redatelj Paul W.S. Anderson s Constantin Filmom otkupio prava na još jednu Capcomovu franšizu – Monster Hunter.

Tada se o filmu nije znalo mnogo, no portal Variety sada je doznao nešto više detalja, uključujući i angažman za glavnu glumicu.

U nimalo iznenađujućem raspletu, za film je angažirana Milla Jovovich, glavna zvijezda Resident Evil filmova. Jovovich je inače u braku s Paulom W.S. Andersonom pa oni već duži niz godina dolaze u paru na svojim projektima.

Milla vjerovatno nije neka velika gejmerica, ali Anderson je poznat po svojim adaptacijama videoigara u filmove; osim Resident Evila radio je još Alien vs Predator te Mortal Kombat iz 1995.

Variety također prenosi kako će se Monster Hunter film početi snimati u devetom mjesecu ove godine, a za lokaciju snimanja odabran je Cape Town u Južnoafričkoj Republici.

Budžet filma navodno se vrti oko šezdesetak miliona dolara.