in

Nikada nije dosta free to play igara, Ironsight otvorena beta je dobar izbor

 

Ova nova first person shooter igra u režiji Aeria Gamesa nalazi se u otvorenoj beti već mjesec dana i jako podsjeća na neke od popularnih shooter igara kao što je Call of Duty. Nikada nije dosta free to play igara, pogotovo onih koje imaju potencijal da postanu nešto više od trenutne bete.

Igra je smjestena u 2025 nakon što je tsunami poplavio obale atlantika ostavljajući iza sebe radioaktivne čestice čije su posljedice devastirajuće. Koa što tada i biva, počinje borba za preostale resurse na Zemlji koji su smjesteni na Bliskom istoku, gdje se za njihovu prevlast bore dvije frakcije,s jedne strane NAF u rukama Amerike i Evrope te EDEN-a u rukama Rusije i Kine.

Ono što je zanimljivo reći za Ironsight, jeste da ona trenutno posjeduje osam mapa, četiri moda; Deathmatch, Search and Destroy, Secure Point i Resource Takeover, te dva co-op moda. Upotreba dronova i ostalih modernih tehnologija ne izostaje i u ovoj igri, tako da ćete se moći dobro zabavljati na bojištu i pronalaziti najbolje rute kako bi savladali svog protivnika.

Aeris Games trenutno polira igu kako bi po izlasku bila sto bolje optimalizirana i što bolje igriva za sve igrače. Naše su preporuke da se ulogujete u server i isprobate sve ono što ovu otvorenu betu čini zanimljivom za mnogobrojne gamere koji su ovu igru već isprobali i ostavili svoj prvobitni, pozitivan dojam na nju, vjerujemo da će se i vama svidjeti.