in

Procurio trailer za Apex Legends Season 2 – mapa je mnogo drugačija, a Mozambique može ubiti

Apex Legends Season 2 izlazi 2. jula, a osim nove junakinje imena Watson donosi i velike promjene na mapi. Procurio je trailer pa sada znamo i kako će sve to izgledati.

Znali smo da će Apex Legends dobiti nekakve promjene na jedninoj mu mapi Kings Canyon dolaskom druge sezone, ali sada znamo i kako će to izgledati. Gore prilažemo Apex Legends Season 2 trailer koji je procurio na internet prije nekoliko sati, a koji otkriva da će iskustvo igranja Apexa u drugoj sezoni biti bitno drugačije. Mapa je bitno izmijenjena pa će neki dijelovi koji su prije bili opustošeni sada procjevati, dok će drugi dijelovi biti potpuno devastirani, uz neke potpuno nove zgrade u areni.

Nekakav snažan elektromagnetski eksploziv uništio je Repulsor toranj koji se ovih dana u igri palio i gasio, privlačeći i odbijajući tako obližnje životinje. Sad kad je toranj uništen neke životinje će se približiti Kings Canyonu i odigrati, čini se, važnu ulogu u svakom meču. U traileru vidimo slobodne Flyere (oni zmajevi što ste mogli vidjeti da lete uokolo s deathboxevima posljednjih par dana), dok su neki i zatočeni u posebnim kavezima.

Najimpresivnije od svega, u traileru vidimo i kako masivni Leviathan gazi jadnog Miragea svojom masivnom nogom što izgleda kao da je od stijene odvaljena. Tako je – Leviathani će uskoro šetati mapom i bit će opasni.