in

Zahvaljujući većem vanjskom ekranu Galaxy Z Flip5 telefona nećete propustiti nijedan važan detalj

U toplim ljetnim danima, kada najviše vremena provodimo vani, u društvu i na putovanjima, svaki trenutak može biti nezaboravna uspomena koju želimo sačuvati ne samo u svome sjećanju nego imati i zabilježenu u svom telefonu. Međutim, kako je ljeto vrijeme u kojem ne želimo da brinemo ni o čemu, tako želimo da je naš telefon uvijek blizu nas, da ne razmišljamo o tome da li ga možemo smjestiti u malu ljetnu torbicu koja savršeno odgovara našem outfitu ili možda u džep.

Stabilni snimci i u pokretu

Galaxy Z Flip5, telefon iz pete generacije Samsung preklopnih telefona, pravo je rješenje za ovakve situacije. Zbog svoga oblika i veličine kada je preklopljen može stati i u one najmanje torbice, ali i u džep, a da ne zauzme mnogo prostora.

U odnosu na prethodne generacije, Galaxy Z Flip5 telefon dolazi sa novim Flex Window ekranom, koji je čak 3,78 puta veći od prethodnog, a koji donosi širok spektar postojećih i novih mogućnosti. Ovi telefoni pružaju više opcija prilagođavanja, uključujući informativne i grafičke satove, te stilske okvire koji se mogu uskladiti sa dizajnom sata korisnika Galaxy Watch6 serije.

Kada je zatvoren, Galaxy Z Flip5 nudi više mogućnosti nego ikada prije. Kroz Flex Window korisnik može brzo i jednostavno pristupiti važnim informacijama. Uz pomoć Widgeta, možete provjeriti vrijeme, upravljati reprodukcijom muzike i slušati omiljene pjesme koristeći Media Controller, kao i pratiti najnovija globalna ažuriranja tržišta dionica preko Google Finance widgeta.

Osim nenadmašnog dizajna i oblika, Galaxy Z Flip5 također nudi najsvestranije iskustvo kamere na Samsung Galaxy pametnom telefonu. Zahvaljujući većem Flex Window ekranu, možete snimati visokokvalitetne selfije pomoću zadnje kamere. Korisnici mogu snimati impresivne fotografije iz kreativnih uglova pomoću funkcije FlexCam, a uz Flex Mode način rada mogu brzo pregledavati i uređivati snimke. Uz ovaj telefon, možete lako pregledavati, prilagođavati ton boje ili brisati slike na Flex Window ekranu pomoću opcije brzog pregleda. Pri fotografisanju prijatelja, Dual Preview omogućava im da se vide na Flex Window ekranu, gdje za savršene snimke mogu napraviti prilagođavanja u realnom vremenu. Stabilizacija kamere Super Steady osigurava glatke snimke u pokretu, dok Auto Framing garantuje da niko neće biti isključen sa slike.

Novi svijet mogućnosti

Zahvaljujući inovativnom preklopnom ekranu, Galaxy Z Flip5 omogućava vam da otvorite potpuno novi svijet mogućnosti. Gledajte filmove, obavljate videopozive i više zadataka nego nikada prije na prostranom, dinamičnom AMOLED ekranu.

Samsung Galaxy Z Flip5 opremljen je naprednim sistemom kamera koji vam omogućava da postanete majstor pričanja priča. Zabilježite zadivljujuće fotografije i 4K videozapise s dvostrukim zadnjim kamerama, dok prednja kamera osigurava da izgledate besprijekorno tokom videopoziva.

Dizajniran da prati vaš brzi životni stil, Galaxy Z Flip5 je opremljen produktivnim karakteristikama koje će vaš život učiniti lakšim. Moćan procesor i velika količina RAM-a omogućavaju vam besprijekorno obavljanje više zadataka, dok Multi-Active Window pojednostavljuje vaše radne procese.

 

Vaša privatnost i sigurnost su od izuzetne važnosti, a Galaxy Z Flip5 to ozbiljno shvata. Sa senzorom otiska prsta i prepoznavanjem lica, vaš telefon ostaje dostupan samo vama. Korisnički interface je jednostavan za korištenje, dok robustni ekosistem Samsung aplikacija i usluga pruža beskrajne mogućnosti prilagodbe prema vašim željama.

Galaxy Z Flip5 nudi nevjerovatno zabavno iskustvo koje nosite u džepu. Uronite u svoje omiljene filmove, igre i sadržaj s izvanrednim vizuelnim i zvučnim kvalitetom.