in

Samsung uskoro predstavlja Galaxy Z Fold 5, Flip 5 i Tab S9, poznato i kad će u prodaju

Južnokorejski div Samsung svoj bi tradicionalni događaj Unpacked ove godine mogao održati nešto ranije nego inače, sugeriraju glasine koje su se pojavile u internetskom prostoru

Ako su ova izvješća točna, to znači da će se Galaxy Unpacked održati nekoliko tjedana ranije od prošlogodišnjeg događaja, a koji je Samsung održao 10. augusta. Baš kao i na prošlogodišnjem Unpackedu, Samsung je između ostalog spreman otkriti najnovije verzije svojih vodećih sklopivih uređaja, uključujući Galaxy Z Fold 5. Glasine navode da će on imati mnogo tanji dizajn kada se sklopi u usporedbi s prethodnikom, zadržavajući postojeći 6,2-inčni pokrovni te 7,6-inčni unutarnji zaslon.

Glasine također pokazuju da će Galaxy Z Flip 5 imati veći 3,4-inčni vanjski zaslon s rezolucijom 720 x 748. Očekuje se da će oba uređaja imati novu šarku u obliku kapljice vode koja smanjuje pojavu nabora te čip Snapdragon 8 Gen 2, već prisutan u Galaxyju S23.

Osim Samsungovih sklopivih uređaja, linija tableta tvrtke također dobiva nadogradnju. Očekuje se da će kompanija lansirati Galaxy Tab S9 Ultra s do 16 GB RAM-a i 512 GB memorije dok bi obični Tab S9 mogao doći s do 12 GB RAM-a.