in

Garmin predstavio novi hibridni pametni sat vívomove Trend

Vívomove Trend je novi hibridni pametni sat s klasičnim analognim dizajnom koji sadrži bitne pametne funkcije poput obavijesti na pametnim telefonima i Garmin Pay beskontaktno plaćanje

Vívomove Trend uključuje i funkcije kao što su praćenje stresa kroz cijeli dan, rezultate spavanja, unaprijed učitane aktivnosti i još mnogo toga. Osim toga, ostanite duže aktivni uz trajanje baterije do 5 dana u načinu rada pametnog sata, a kada dođe vrijeme za punjenje, korisnici sada mogu uživati u pogodnosti bežičnog punjenja s Qi-certified jastučićem za punjenje, a koji se prodaje odvojeno.

Dizajniran da izgleda kao tradicionalni analogni sat vívomove Trend uključuje prave kazaljke na satu koje otkucavaju i skriveni zaslon s punim brojčanikom koji se pojavljuje samo kada je to potrebno. Kada koristite zaslon osjetljiv na dodir kazaljke na satu će se dinamički pomaknuti što olakšava pregled zdravstvenih statistika, pametnih obavijesti i još mnogo toga.

Dostupan je u nizu modernih nijansi boja – uključujući crnu boju, breskvasto zlatnu, krem zlatnu i srebrnu – vívomove Trend naglašen je okvirom nehrđajućeg čelika, kupolastim staklom i udobnim silikonskim remenom. Korisnici također mogu dizajnirati svoj vlastiti vívomove Trend miješanjem i usklađivanjem remena i okvira.

Direktno na zapešću, primajte tekstualne poruke i pregledavajte ažuriranja društvenih medija, e-mailova i više. Korisnici Android pametnih telefona mogu čak odgovoriti s brzim tekstualnim porukama direktno sa sata. Kada kupujete vani, provucite se kroz gužvu na blagajni i brzo platite direktno sa zapešća pomoću Garmin Pay beskontaktnog rješenja za plaćanje.

Korisnici mogu vidjeti podatke o svom zdravlju i kondiciji, povezati se i natjecati s prijateljima, prijaviti se za izazove i još mnogo toga u besplatnoj aplikaciji za pametne telefone Garmin Connect. Pametni sat će se čak povezati s kompatibilnim GPS-om pametnog telefona za točno praćenje udaljenosti, tempa i brzine tijekom šetnje, trčanja i vožnje bicikla na otvorenom.

Vívomove Trend je sada dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 329,99€.