in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Sony sprema misteriozni telefon

Novi uređaj u pripremi?

Kompanija Sony je, prema svim najavama, završila sa predstavljanjem svojih telefona za ovu godinu. Međutim, na Geekbenchu je osvanuo novi, ali misteriozni Sony telefon.

Geekbench je odlična platforma kada želimo da vidimo šta nas od novih modela očekuje u predstojećem periodu, jer se na ovom listingu telefoni pojavljuju i do nekoliko mjeseci prije nego što budu predstavljeni. U ovom slučaju, novi telefon kompanije Sony bi mogao biti i model za sledjeću godinu, piše GSMArena.

Geekbench listing otkriva neke karakteristike telefona, pa tako uređaj ima broj modela XQ-DS99, a poznati su čipset koji pokreće telefon, kapacitet memorije i verzija Androida pod kojim radi.

Telefon se očekuje sa Dimensity 8000 čipsetom, tajvanske kompanije MediaTek, a čip ima12GB memorije. Pretpostavka je da će telefon imati i opcije sa manje RAM-a.

Na osnovu navedenog čipseta, predstojeći Sony telefon bi mogao biti dio gornjeg srednjeg segmenta, a radit će pod Android 12 operativnim sistemom. To su za sada svi poznati detalji o uređaju, a očekuje se da bismo u predstojećem periodu mogli saznati više detalja o ovom misterioznom telefonu kompanije Sony.